Алесандра Амброзио и дъщеря й Аня са опасно секси

Алесандра Амброзио е от супермоделите, които продължават да изглеждат страхотно, дори с напредване на възрастта. 42-годишната красавица с безкрайни крака е и майка на две деца – Ноа и Аня. А от последните снимки в профила й в Instagram за пореден път се убеждаваме, че дъщеря й е наследила нейната красота.
Двете дами са посрещнали заедно 2024 г. на бразилския остров Флорианополис в ефирни рокли. Тоалетът на Алесандра е едновременно стилен и много секси, а този на Аня е в същата телесна цветова гама.
Младата девойка не се притеснява да демонстрира щедро формите си, а и няма от какво, защото изглежда повече от добре.
Двете изглеждат по-скоро като сестри, а 15-годишната Аня явно е наследила от майка си не само красотата, но и страстта към модата.
Все още тя се изразява само с избиране на тоалети, с които няма как да не стане център на вниманието. Но майка й неведнъж е признавали, че ако децата й решат да последват нейните стъпки, тя винаги ще бъде до тях и ще ги подкрепя.
Въпреки че има едва три публикации в профила си в Instagram, Аня Амброзио може да се похвали с над 105 хиляди последователи в Instagram. А от кадрите виждаме, че наистина обича да позира, както и камерата обича нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как Кристина Агилера свали около 20 кг

Наскоро Кристина Агилера показа невероятната си фигура, след като успя да свали над 20 кг. 43-годишната певица демонстрира резултата от загубата на тегло по време на откриващото шоу в Лас Вегас. Припомняме, че през годините тя неведнъж е казвала, че мрази да е супер слаба и започна да обича новите си извивки. След години на колебания […]

Subscribe US Now