Папи Ханс разкри дълго пазена тайна и шокира всички СНИМКА

Папи Ханс направи наскоро едно доста любопитно откровение, което нямаше как да не прикове вниманието на феновете му и да не шокира немалка част от тях.

Константин Трендафилов, както е истинското име на изпълнителя, не издържа и разкри защо почти винаги, когато е на сцената, е с черни очила. Няма да повярвате каква е причината!
Папи Ханс сгази лука, голи дупета му изядоха главата ВИДЕО 18+

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от PAPI HANS (@iampapihans)

“Миг за откровение. Когато съм на сцена винаги нося очила. Не е „флекс“, не е някаква поза. Но не мисля, че съм го обяснявал. А не искам да съм неразбран. Истината е, че аз никога не правя: “тука отивам да попея и изчезвам”. Всеки път давам всичко на сцената. И съм болезнено откровен и болезнено себе си. Случва ми се да се насълзя между парчета. Или да ми стане неудобно. Всичко ми се е случвало. И ми е трудно да знам, че всеки, който ме гледа, може да вникне в душата ми с един поглед. Нося цайси, за да си държа свръхемоционалността зад някакво предпазно стъкло. Просто исках да го кажа”, разкри наскоро изпълнителят в социалната мрежа.
Гаджето на Папи Ханс стресна със синини по цялото тяло СНИМКИ 18+
Постът на певеца моментално отключи плеяда от реакции сред последователите му, голяма част от които имат лични впечатления, защото са присъствали на негови участия./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тайната, която зетят на Доналд Тръмп е пазел

Джаред Къшнър, зетят на бившия президент Доналд Тръмп и старши съветник, е бил диагностициран с рак на щитовидната жлеза, докато е служил в Белия дом, пише той в мемоарите си, които ще бъдат публикувани този месец. “На сутринта, когато пътувах до Тексас, за да присъствам на откриването на фабрика на Louis […]