Защо Доли Партън няма да е в Залата на славата на рокендрола

Няма как да скрием симпатиите си към Доли Партън – тя има страхотно чувство за самоирония, сред най-солидарните знаменитости е и е любимата ни кънтри икона.
Можем да споделим обаче разочарованието си от факта, че певицата засега няма да се присъедини към Залата на славата на рокендрола. И това, което ни изненадва е, че е по нейно желание.
Тя отклони предложението да стане част от престижната институция по начин, който се очаква от нея – изключително деликатно и любезно. В пост от понеделник, 14 март, в Instagram профила си тя обясни и защо.
“Въпреки че съм изключително поласкана и благодарна за номинацията… не мисля, че е заслужена”. За да сме напълно откровени, не бихме се съгласили тук с нея, но Партън не отхвърля възможността в бъдеще да е част от Залата на славата на рокендрола и добави: “Надявам се, че ще разберат и ще са склонни отново да ме имат предвид – ако съм достойна.”
И завърши публикацията си като пожела на всички номинирани успех и още веднъж благодари за комплимента.
Не за първи път обаче кънтри легендата отклонява покана да бъде почетена, пише Glamour. През февруари 2021 г. тя не пожела нейна статуя да бъде издигната в щата Тенеси, като подчерта, че не смята за уместно да е поставяна на пиедестал предвид “всичко, което се случва по света”.
Оценяваме солидарността ѝ, но също и се надяваме, че някога ще я видим в Залата на славата на рокендрола, защото тя и творчеството ѝ определено го заслужават.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как двегодишно момченце стана хит в Instagram

Снимката на това момченце е събрала хиляди харесвания и много хора намират щръкналата му във всички посоки коса за чаровна. Локлан Семпълс обаче страда от рядка диагноза – синдром на несресваемата коса. Майка му – 33-годишната Кейтлин Семпълс от Розуел, Джорджия, научава за него през лятото на 2021 г. “В […]

Subscribe US Now