Когато принц Хари все пак се обади на крал Чарлз

Отминаващата седмица за кралското семейство беше белязана от едно голямо събитие – рожденият ден на краля. Чарлз навърши 75 години, както и малко над година, откакто се възкачи на престола.
И макар годишнината да мина без пищни празненства, един въпрос тормозеше феновете на кралското семейство – дали принц Хари е честил празника на баща си. Краткият отговор е “Да”.
Принцът, който от 2020 г. живее в САЩ със съпругата си, се е обадил на краля за рождения му ден. Разговорът им е протекъл “топло и позитивно” според достоверни източници на ВВС – знак, че отношенията между баща и син може и да се подобрят.
Освен Хари, с крал Чарлз са разговаряли и двете му малки внучета принц Арчи и принцеса Лилибет. Твърди се, че децата на Хари и Меган Маркъл дори са записали кратко видео, на което пеят “Честит рожден ден” на дядо си.
Междувременно стана ясно, че Хари има намерение да гледа новия и финален сезон на сериала The Crown, който разказва историята на собственото му семейство. В първите четири епизода, които са налични вече за гледане в Netflix, се засяга смъртта на майка му принцеса Даяна.
За разлика от останалите членове на кралското семейство, принц Хари няма негативно отношение към сериала. “Много по-естествено ми е да гледам The Crown, отколкото историите, изписани за семейството ми или съпругата ми. Сериалът е ясно, че е фикция”, коментира той в шоуто на Джеймс Кордън през 2021 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дъртак ли?! Я вижте какъв млад турчин е забила Айлин от "Ергенът" СНИМКИ

Някои медии бяха прави – да, ергенката Айлин Бобева действително си намери гадже и то наистина е от турски произход. Вече е ясно, както и името му – Фарид. Лъжа е обаче, че е заможен и дърт. Е, за заможен, вероятно има шансове, но че е млад е очевидно. Бобева […]

Subscribe US Now