Четиримата любими мъже на Гуен Стефани

Когато съпругът на Гуен Стефани получи своята звезда на Алеята на славата, тя произнесе доста емоционална реч, в която го нарече своята “сбъдната мечта”. Сега, четири месеца след това, Блейк Шелтън, чиято любов с певицата се разпали през 2014 г. покрай работата им в американския The Voice, направи същото.
Вчера, 19 октомври, Гуен Стефани също бе удостоена със звезда на Алеята на славата в Холивуд и сподели този така важен момент с най-близките си хора – съпруга си и трите си деца.
Блейк Шелтън не пропусна момента да изнесе реч, която дори разплака от вълнение певицата. “Тя не беше като която и да е известна личност, която бях срещал. Беше ми ясно, че преди всичко друго на този свят тя е майка. Това беше нейната най-важна работа”, каза музикантът. Той също така я нарече “една от най-великите звезди в света” и сподели, че с уникалния си стил е накарала света да се влюби в нея. “Но не толкова, колкото аз. Заслужаваш това, обичам те”, допълни музикантът.
След речите и на част от останалите присъстващи на събитието, Гуен Стефани също каза няколко думи за кариерата си и срещата със съпруга си Блейк Шелтън.
“Обичам те толкова много. Ти ми даде любов, каквато не бях срещала преди. В мига, в който те срещнах, знаех, че съм си у дома и съм толкова горда, че си мой. Не мога да повярвам”, сподели 54-годишната певица.
Тя и 47-годишният Блейк Шелтън са женени от 2021 г., но и трите ѝ деца са от предишния ѝ брак с Гавин Росдейл. Гуен Стефани е майка на трима сина – Кингстън (17 г.), Зума (15 г.) и Аполо (9 г.), пише People.
И четиримата най-важни мъже в живота ѝ бяха неотлъчно до нея на събитието. На снимките си личи колко са пораснали момчетата, застанали гордо до майка си, която за случая бе облечена в блестяща сребриста рокля със звезди.
Нещата в семейството явно вървят съвсем нормално и две години след сватбата Гуен Стефани и Блейк Шелтън са все така влюбени. “Той промени живота ми… когато започнах да излизам с Блейк, се почувствах като у дома си и си казах: “О, тук трябва да бъда, с този човек”, споделя преди време певицата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как Хайди Клум ще надмине себе си

Все по-близо сме до тазгодишния Хелоуин и вече започва чуденето на какво животно да се направим. Е, може и да не е животно, но най-често точно до това опираме. Разбира се, не сме си и помисляли, че царицата на Хелоуин – Хайди Клум, тепърва обмисля как да се маскира за празника. Със сигурност […]