Как Хайди Клум ще надмине себе си

Все по-близо сме до тазгодишния Хелоуин и вече започва чуденето на какво животно да се направим. Е, може и да не е животно, но най-често точно до това опираме.
Разбира се, не сме си и помисляли, че царицата на Хелоуин – Хайди Клум, тепърва обмисля как да се маскира за празника. Със сигурност подготовката за костюма ѝ е започнала още през лятото. Поне така беше миналата година.
Тогава моделът изненада всички като се появи, облечена като червей. И то съвсем буквално. Естествено, за този Хелоуин нямаме ни най-малка представа какво ли може ѝ хрумне.
Самата Хайди Клум пази в строга тайна всичките си планове. В интервю за Entertainment Tonight моделът все пак се смили над всички любопитковци и даде съвсем малки насоки какво ни очаква след малко повече от седмица.
Клум казва, че е летяла по пет часа в посока до мястото, на което се изработва костюмът ѝ за Хелоуин, и то само за да види как върви процесът. Относно самия костюм, Хайди Клум издава единствено, че ще бъде много цветен и голям.
И дори загатва, че ще е толкова голям, че може да се наложи движението по улицата пред мястото, на което ще бъде партито ѝ за Хелоуин, да бъде блокирано. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой прекъсна почивката на принц Уилям

Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис са в традиционната ваканция в средата на учебния срок. Това се оказа чудесен повод и родителите им да се възползват от почивка след натоварените си последни седмици. Принцът и принцесата на Уелс останаха у дома и нямаха предвидени кралски ангажименти чак до началото […]