Валерия от “Ергенът” облече булчинска рокля, жени ли се за Евгени?! СНИМКИ

Победителката от последния сезон на “Ергенът” Валерия изненада всички със снимки, на които позира с булчинска рокля. Спряла се е на сатенена рокля от две части и всички се чудят дали не се е венчала тайно за пианиста Евгени Генчев. 

Любовта между тях пламна още през първите дни на шоуто и съвсем естествено бе той да я избере за своя жена. А снимките със сватбената рокля можем да заключим, че е много красива булка и бялото определено й отива. 

Снимки: Габриел Колев
Бързаме да уточним, че Валерия е все още мома, а снимките със сватбената рокля са част от корицата на последния брой на списание “Сватба”. Оказа се, че моделът, с който е облечена Валерия, е много предпочитан през последните сезони. 
Роклята е на един от трите основни бранда на бутика и е удивително удобен тоалет /по думите на модела/, дори за дългия сватбен ден на висок ток и танци.
Ако разгледате сайта на бутик Cherie Cherie Sofia, ще се убедите, че имат доста силна дизайнерска селекция от около 50 модела в наличност и от над 1 000 модела по каталог. И веднага разбираме защо Валерия се е спряла на техен модел. Вероятно и за предстоящата си сватба с Евгени ще се довери на същия бутик./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Царският живот на Неймар в Саудитска Арабия

След като Кристиано Роналдо подписа с доскоро никому неизвестния клуб от Саудитската висша лига Ал Насър, дойде време за още един много коментиран трансфер. Бразилецът Неймар, който доскоро бе звезда на ПСЖ, подписа двугодишен договор с друг саудитски клуб – Ал Хилал. И със сигурност това е сделката на живота […]

Subscribe US Now