Защо Хейли Бийбър реши да промени обичайната си визия

Колкото и да не ни се иска, есенният сезон все повече наближава. И някои от популярните личности са толкова предвидливи, че вече започнаха да се подготвят за него.
Като Хейли Бийбър, например, която е решила да премине към по-тъмната страна – по отношение на косата си. Само преди ден 26-годишния модел представи новата си трансформация, която включва един по-наситено кафеникав нюанс, особено подходящ за по-хладните месеци.
“Нарекохме го “канелено бисквитено масло” пише стилистът Мат Рез, който често се грижи за косата на Хейли.
Основателката на новия цвят не пропусна да публикува серия от снимки в Instagram профила си, на които демонстрира топлия тон.
На кадрите моделът е заложила на класически стил, включващ свободни сини дънки и обикновена бяла тениска, съчетани с големи златни обеци. Семплата визия помага фокусът да се задържи върху кестенявата коса на Хайли Бийбър, докато тя позира пред камерата.
Цветът “канелено масло” е известно отклонение от стила на Хайли, която обичайно носи косата си на боб с асиметрична дължина, оцветена от русо до светлокафяво. И все пак, това не е първият път, в който Бийбър избира по-ярка визия, след като през 2018 г. дебютира с розова прическа, докато празнуваше Нова година с приятели на плажа в Маями.
Пред People Хейли е споделяла от кого е получавала най-добрите съвети за красота. “Любовта ми към това да съм винаги леко рошава, но и добре хидратирана идва от майка ми”, обяснява тя. “Тя винаги е държала много на грижата за кожата, включително и слънцезащитата. Начинът, по който предпазва кожата си от слънцето през последните 20 години, е много стриктен. Видях нейната отдаденост и си помислих, предвид колко добре изглежда, че усилията си струват.”
И добавя, че философията ѝ за красота определено се е развила през годините и се е научила да обича естествената си кожа и коса.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Невероятната трансформация на сина на Арнолд Шварценегер

Арнолд Шварценегер е баща на пет деца, като четири са от бившата му съпруга Мария Шрайвър – синовете Кристофър и Патрик и дъщерите Катрин и Кристина. Джоузеф Баена пък е извънбрачният му син, роден от бившата му икономка. Освен че полубратята Джоузеф и Кристофър са на една възраст – 25 години, […]

Subscribe US Now