Ето с коя фолк звезда се срещна Никос Вертис след концерта си в София СНИМКА

Концертът на Никос Вертис в “Арена Армеец” бе сред най-чаканите събития у нас, след като бе отлаган два пъти покрай пандемията. Цяла плеяда от родни звезди се изсипаха на ВИП сепаретата пред сцената.

Гръцкият изпълнител се оказа любим на голяма част от родните знаменитости, които броиха няколко стотачки за най-хубавите места в залата – сепарета, разположени пред сцената, на една ръка разстояние от красивия гръцки певец. Много се опитаха да се докоснат до него, но той избра да се види само с една изпълнителка от фолк жанра. 

Певицата Соня Немска е единствената, която успя да се срещне и размени няколко думи с талантливия си колега от южната ни съседка. Това не е първата среща на звездата с Вертис. Тя е от малкото жени, която може да се похвали със снимка от басейна с Никос. През 2018 година двамата се засекли в плувния басейн на хотела, в който били отседнали. 
Най-големият хит на Соня – “В сряда се приготви”, е кавър на един от хитовете на Никос Вертис. И оттам идва и неговото по-особено отношение към пайнерката, която пък тези дни обяви, че в края на месеца тръгва на турне в САЩ. 

На концерта на Никос наш репортер забеляза още Галена, Преслава, Фики, Меди, Илиян, Нелина, Лия и т.н./show.blitz.bg 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now