Джилиан Андерсън – твърде откровено за секса

Откакто я видяхме в Sex Education като д-р Джийн Милбърн, не можем да се отървем от образа на Джилиан Андерсън като секс терапевт. И самата тя прие ролята доста навътре в живота си, както можем да видим от личния й Instagram профил.
Покрай занимания снимките на филма Андерсън прочита за първи път My Secret Garden: Women’s Sexual Fantasies на Нанси Фрайдей, издадена през 1973 г. За времето си книгата е революционна с това, че показва сексуалния живот на жените.
Според 54-годишната актриса обаче светът има нужда от нов преглед на това какви са сексуалните фантазия, страхове, желания и табута на съвременната жена. С това наум Джилиан съобщава – отново в Instagram, че подготвя My Secret Garden за жените на 21 век.
“Започвам мащабно проучване на жените и секса и искам да чуя вас”, казва актрисата в последната си видео публикация. Тя моли всяка жена, която иска, независимо от сексуалната й ориентация, опит, възраст, да сподели собствения си досег с темата.
“Искам да знам най-съкровените ви желания”, казва Джилиан и пояснява, че очаква разказите на жени от целия свят да бъдат изпратени до специално създаден сайт, като се гарантира пълната им анонимност при финалното издаване на книгата. Определено ще ни е любопитно да я прочетем.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голям скандал преди първите Тик-Ток награди в България

За първи път в България ще се проведе церемония по връчване на статуетки за ТикТокъри.   Подобно събитие се провежда в чужбина за втора година, но в България това ще бъде първото по рода си. Типично по български то е съпътствано със скандал още преди провеждането му. Организатор на събитието […]

Subscribe US Now