Диляна Попова и Александър Сано във Филипините – как се готвят за “Островът на 100-те гривни”

Малко след като през март стана ясно, че за първи път в българския ефир ще тръгне приключенското риалити “Островът на 100-те гривни”, научихме също, че негов водещ ще бъде Александър Сано. Не мина много време и разбрахме, че той няма да е сам в ролята си на водещ, а рамо до рамо до него ще застане актрисата и модел Диляна Попова.
В момента те са във Филипините, където се снима първият сезон на предаването. Досега няколко участници от предишни сезони на “Игри на волята” ни показаха любопитни кадри от мястото.
Танцьорката Мирела Илиева, Мис България за 2018 г. Теодора Мудева, а също и Елизабет Кравец, чиято титла от 2023 г. беше отнета, са жените които се включиха в игрите на острова. Момичета качиха снимки в Instagram, с които показаха, че очевидно са се забавлявали по време на престоя си.
Водещата Диляна също не пропусна да сподели няколко кадри заедно с Александър Сано. Визията и на двамата определено пасва перфектно на обстановката и тематиката на шоуто. “В дивото”, написа водещата на риалитито към снимките в Instagram профила си, на които определено прилича на амазонка, а облеклото на Сано напомня на характерния стил на Джони Деп.
Междувременно Александър Сано не пропусна да покаже и как се поддържа във форма, докато е толкова далеч по работа. Актьорът качи кратко видео, в които го виждаме да спортува усилено на лодка, изпълнявайки различни упражнения, за да е в добро състояние на духа и тялото.
“Силата на фитнеса в океана”, пише Сано под клипчето.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Още един нов портрет на Чарлз - как реагира публиката този път

Последната седмица се оказа натоварена за Чарлз и Камила. Двамата бяха домакини на официалното посещение на японския император Нарухито във Великобритания, а приемът в Бъкингамския дворец беше очакван от всички. Уикендът също започна с ангажименти за краля и кралицата-консорт. На 29 юни в кралството отбелязаха Деня на въоръжените сили. По […]

Subscribe US Now