Ето кога се женят Златка Райкова и Карен СНИМКИ

Раздели и сватби вървят ръка за ръка при Джизъса и Златка Райкова, които доскоро бяха двойка. Към днешна дата той вече е женен за друга, а плеймейтката се готви също скоро да чуе Менделсон – момент, за който мечтае от доста време.

Наскоро в профила си в социалните мрежи тунингованата блондинка отговори на серия от въпроси от страна на своите последователи, голяма част от които, разбира се, свързани с годежа й с Карен. Е, това, което Златка призна, се оказа доста любопитно.
Златка пак заби шамар на Джизъса, получи уникална изненада от Карен ВИДЕО
От споделеното от нея става ясно, че сватбата й ще е догодина, освен това ще има и църковен брак, напук на писанията, че това няма да се случи. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova)

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova)

Любопитна подробност е, че за сватба в този момент най-много се натискал Карен, а не Златка, както мнозина със сигурност са си помислили, след като тя очакваше предложение за брак от бившия си Благо Георгиев, на когото роди дете, но до такова така и не се стигна. Сега явно положението е различно, а мъжът до нея – правилния. “Така че не е лошо да останеш и сам”, признава Райкова с добавката, че всяка раздяла оставя у нея траен белег.
Златка призна за раздялата с Карен и разкри, че Джизъса не е… СНИМКИ
“Едно знам – мъжът трябва да се грижи за жената, докато свят светува! Всичко, което отговаря на обратното, не е нормално, здравословно и т. н. Така че, мъжките момичета, по-полека, че изчезват мъжете”, философски отбелязва още плеймейтката./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Karen (@karenhpi)

Източник: blitz.bg
Next Post

Това ли е новото гадже на Елиът Пейдж

Последните две години са изпълнени с доста стрес, напрежение и големи промени за Елиът Пейдж. През 2020 г. той обяви, че вече е трансджендър мъж и дори се подложи на операция за премахване на бюста. След това изказа благодарността си на всички фенове, които са го подкрепяли, а в края на […]