Това ли е новото гадже на Елиът Пейдж

Последните две години са изпълнени с доста стрес, напрежение и големи промени за Елиът Пейдж. През 2020 г. той обяви, че вече е трансджендър мъж и дори се подложи на операция за премахване на бюста.
След това изказа благодарността си на всички фенове, които са го подкрепяли, а в края на миналата година за първи път се появи на официално събитие като трансджендър мъж.
През цялото това време обаче не се знаеше дали до него има някой. Е, вече знаем, че има, защото Пейдж се появи на LACMA Art +Film Gala в Лос Анджелис в компанията на Мей Мартин.
Според Glamour, и двамата са заложили на костюми Gucci за събитието, но Пейдж е бил по-строго облечен с папионка, докато Мартин е с небрежно разкопчана риза. В профила си в Instagram Мей Мартин назовава актьора като “моя крал” и също така завършва поста си с хаштага #t4t. Той се използва от трансджендър хора, които предпочитат да излизат с други трансджендър хора.
През изминалата година Мей Мартин, който е комедиант, обяви, че е небинарен, а това далеч не е първият път, в който двамата публикуват снимки, на които са заедно. Това се случи и през 2021 г., но до момента така и не са обявили официално дали са във връзка.
Според Glamour обаче появата им на червения килим на LACMA Art +Film Gala може да се смята като затвърждаване на тези информации. Ако двамата са нещо повече от приятели, то най-вероятно връзката им се е развила наскоро, защото преди няколко месеца Елиът Пейдж призна, че си е направил регистрация в приложение за запознанства. Е, предстои да разберем какво се случва…

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Глория изуми всички в Италия, сравниха я със София Лорен СНИМКИ

Глория пак прикова вниманието, но този път насред Италия, където, както знаем, не липсват красиви жени. Поп фолк звездата обаче, направи стъписа италианците с излъчването си, което на мнозина напомни на легендата на италианското кино София Лорен. Вероятно изпълнителката е изненадала не малко и родните фенове, които следят всяка нейна […]