Гъзария! Софи Маринова похарчи цяло състояние за… СНИМКИ

Софи Маринова сложи колежките в малкия си джоб с новата си придобивка. Ромският славей пее на микрофон от истинско злато. 

Репортер на БЛИЦ забеляза, че на последните си участия певицата ходи със позлатен микрофон и реши да се разрови за подробности. Оказа се, че уредът, с който си изкарва прехраната, е направен от истинско злато. 
Съвсем естествено за Софи е да залита по лъскави и златни неща. Преди години се бръкнала дълбоко в джоба за микрофон с камъни “Сваровски”, но бързо се отказала от него, след като й направил рани на ръцете. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Софи Маринова (@sofi_marinova_official)

“Много стискам микрофона и направо ми разрани ръцете, ходех с мазоли”, жалва се тя. Затова решила сега да си поръча златен кейс за микрофона. 
През лятото Софи заработила не малка сума от високите хонорари и решила да се поглези, като си направи този подарък. Позлатеният микрофон е доста скъп, но пък не означава нищо за певицата, която от няколко месеца си е вдигнала хонорара на 8 хилки./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Снимката на Христо Стоичков с Доналд Тръмп, която разгневи феновете на футболиста

Бившият президент на Щатите Доналд Тръмп е голям фен на голфа и често използва свободното си време, за да поиграе. Оказва се, че този спорт е новото основно занимание през свободното време и на българския футболист Христо Стоичков, откакто живее и работи зад Океана. Именно голфът стана причина Христо Стоичков […]