Малки хитрости и големи прозрения – как Ребел Уилсън вече обича себе си

Ребел Уилсън е от звездите, които не се притесняват да говорят за наднорменото тегло, проблемното отслабване и за всичко, през което са преминали по пътя към желаната фигура. Актрисата неведнъж е била откровена, че външният й вид дава пряко отражение на начина, по който се чувства. А сега получаваме нова доза признания, в които разкрива и за малка хитрост, до която е прибегнала.
В автобиографичната си книга Rebel Rising говори доста за усилията, които е положила, за да отслабне с над 35 килограма за две-три години. А сега в последното си интервю за Sunday Times си признава, че и тя е използвала така популярния напоследък сред известните личности и не само Оземпик.
Медикаментът, който по принцип е за диабет, се оказва, че дава страхотен резултат и в борбата с килограмите, но срещу съответните рискове за здравето, които Ребел Уилсън е решила да поеме.
Тя признава, че изпитва голям глад за сладко, заради който е решила да прибегне до лекарството, което е приемала за кратък период от време, за да успее да поддържа резултата от отслабването, и признава, че е била впечатлена от ефекта.
Сега актрисата вече не го употребява и е осъзнала, че освен на физическото си състояние, трябва да обърне внимание и на психичното си здраве, защото проблемите с храненето при нея са се дължали на трудности със справянето с емоциите, смята днес тя. И сега може с гордост да заяви, че се чувства щастлива, въпреки че все още е леко закръглена.
Ребел Уилсън дава съвет на всички момичета, че не бива да се стремят да изглеждат като модели на Victoria Secret, а да бъдат най-вече себе си. Тя самата е преминала през “емоционална война” и не крие, че има “сложни отношения” с храната, но и признава, че никога не е усещала натиск от околните, че трябва да отслабне – направила го е заради самата себе си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Много суперлативи и една критика - новият кънтри албум на Бионсе

В края на миналата седмица Бионсе пусна на пазара дългоочаквания си нов албум Cowboy Carter. По-малко от две години след излизането на Renaissance, певицата направи рязък и неочакван за някои завой към кънтри музиката, за който загатна, както още на концертите по последното си турне, така и по време на […]

Subscribe US Now