Генчо от “Игри на волята” вдига тежка сватба със… СНИМКИ

Генчо от “Игри на волята”, който беше един от най-провокативните и скандални участници във формата, предложи по много романтичен начин на приятелката си Преслава Пачеманова да се оженят и получи заветното “ДА” от нея. Кадри от щастливия момент се появи в профила и на двамата в социалните мрежи.

Мускулестият риалити участник, станал популярен най-вече покрай конфликта си със съплеменника си Димитър Куков в “Игрите”, преживя една любовна раздяла, още докато беше в шоуто. Тогавашната му приятелка го заряза заради фриволното му поведение пред камера. Сега обаче, Генчо изглежда различен и доста по-сериозен.
Генчо от “Игри на волята” побесня след тази убийствена гледка ВИДЕО

Бъдещата булка Преслава също като него е родом от Харманли и е лекоатлетка, модел и архитект по образование. Красавицата дори е класирана на второ място в конкурс за най-красивите лекоатлети у нас през 2018 година. Вторият ѝ дом е Великобритания, където е и следвала.
Генчо от “Игри на волята” накара гаджето си да онемее след тази изненада СНИМКА
Кога двамата ще вдигат сватба, още не става ясно, но по всичко изглежда, че това няма да е много далеч във времето./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Есил Дюран отвя всички на прайда в този секси вид СНИМКА 18+

В началото на месеца Есил Дюран обяви в тв интервю, че е много горда от факта, че ще пее на предстоящия тогава “София Прайд”, който премина по столичните булеварди във вчерашния ден. “Много съм горда, че ще пея на сцената на „София Прайд”. Не просто уважавам, аз обичам тези хора”, […]

Subscribe US Now