Гигантската нова татуировка на Джейсън Момоа

В последно време от Джейсън Момоа очакваме неочакваното. Все още не проумяваме раздялата му с дългогодишната му партньорка Лиза Бонет, когато той ни изненада с ново амплоа като актьор в детски филм.
А в последната седмица 43-годишната звезда от “Аквамен” направи и визуални промени.
На 6 септември Момоа отряза дългата си коса, с която сме свикнали да го виждаме в последните години. Той поясни, че с постъпката си цели да привлече вниманието към прекомерното изхвърляне на пластмасови отпадъци в световния океан.
С вече олекнала глава, актьорът има свобода на действие и следващата му стъпка е татуировка на черепа. Той я демонстрира в кратко видео в профила си в Instagram, като уточни, че татуировката е в чест на хавайските му корени.
Тя започва от горната част на главата му и стига част до врата, като триъгълният мотив от нея доста напомня на татуировката на ръката на Джейсън, която също е вдъхновена от родния му Хавай.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Марая Кери продава ограбеното си имение

Докато през юли Марая Кери е на почивка на слънчевия остров Капри, нещата в Атланта въобще не са толкова слънчеви. Имението й там, което разполага с девет спални и тринадесет бани, басейн, тенис на корт и др., е разбито и ограбено. Явно след този инцидент изпълнителката е решила да се раздели […]