Марая Кери продава ограбеното си имение

Докато през юли Марая Кери е на почивка на слънчевия остров Капри, нещата в Атланта въобще не са толкова слънчеви. Имението й там, което разполага с девет спални и тринадесет бани, басейн, тенис на корт и др., е разбито и ограбено.
Явно след този инцидент изпълнителката е решила да се раздели с него, защото въпросният имот се появява на пазара за недвижими имоти.
Цената, която носителката на Грами иска за закупената от нея сграда през 2021 г., е 6.5 милиона долара. 
Къщата е построена през 1951 г. Проектирана е от Стивън Фулър и е издържана с класически южняшки стил. Има тухлена фасада, бели колони, кръгла алея и гараж за три автомобила. Жилищната зона е огряна от естествена светлина, идваща откъм задния двор през големи френски прозорци.
В сърцето на дома е разположена кухня с масивен мраморен остров, шкафове по поръчка, специален кът за закуска и уреди от най-висок клас. Основната спалня разполага със самостоятелен балкон, камина, вградени рафтове, бар, голяма баня, съблекалня и просторен дрешник. На нивото на масивната тераса е разположен и уединен апартамент за гости с всекидневна и камина.
Имотът разполага още със звукозаписна кабина, най-модерно домашно кино и зала за тренировки, както и отоплим вграден басейн, тенис кортове и няколко красиви градини.
Заподозрян по делото за обир е 27-годишният Кензъл Уокър, който е проникнал в къщата през задната входна врата. Именно обирът е и причината, поради която Марая Кери решава да продаде, пише People. 
Нека не забравяме, че през 2017 г. певицата вече е била жертва и на друга кражба от дома ѝ в Лос Анджелис. Тогава са били откраднати портмонета и слънчеви очила на стойност 50 000 долара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мистериозното оттегляне на крал Чарлз

От смъртта на кралица Елизабет на 8 септември следобед до държавното й погребение, което ще се състои на 19 септември, графикът на кралското семейство е изключително натоварен. Всеки от членовете има ангажименти, свързани с дните на траур. Днес, 15 септември, обаче крал Чарлз и кралица Камила се оттеглиха от тях. […]

Марая Кери продава ограбеното си имение

През юли Марая Кери се наслаждава на слънчева почивка на остров Капри. Но нещата в Атланта, където певицата притежава имение – изобщо не са толкова слънчеви. И не, не само заради края на ваканцията ѝ. Невероятният ѝ имот е разбит и ограбен.
След тази случка изпълнителката явно е решила да се отърве от него. Имението, което има девет спални и тринайсет бани, басейн, тенис на корт и др. – се завърта на пазара за недвижими имоти.
Носителката на Грами обяви къщата си за продажба за 6,5 милиона долара. Офертата държи Шана Брадли от Christie’s International.
Резиденцията е построена през 1951 г., като Марая се сдобива с нея през ноември 2021 г. Отличаваща се с класическа южна архитектура, проектирана от Стивън Фулър, тя има тухлена фасада, бели колони и кръгла алея, в допълнение гараж за три коли. Жилищната зона е огряна от естествена светлина през френски врати, които се отварят към задния двор. В сърцето на къщата е разположена кухня с масивен мраморен остров, шкафове по поръчка, специален кът за закуска и уреди от най-висок клас. Голямата основна спалня се предлага със самостоятелен балкон, камина, вградени рафтове, бар, голяма баня, съблекалня и просторен дрешник. Частен апартамент за гости е разположен на масивна тераса с всекидневна и камина.
Имотът се предлага в комплект със звукозаписна кабина, най-модерно домашно кино и зала за тренировки, както и отопляем вграден басейн, тенис кортове и няколко красиви градини.
Марая Кери пуска имота на пазара след като е ограбен в края на юни, според полицейски доклад, посочва PEOPLE. Заподозрян за делото е 27-годишният Кензъл Уокър, който е проникнал в дома през входна врата отзад.
Съобщава се, че певицата е била жертва и на друга кражба от дома ѝ в Лос Анджелис през 2017 г. Тогава са откраднати портмонета и слънчеви очила на стойност 50 000 долара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненадващ обрат! Петканови се целуват страстно след развода и... ВИДЕО

Сагата между Алекс Богданска и Дани Петканов май още продължава, въпреки че двамата вече официално се разведоха. Явно любовните искри помежду им не са затихнали съвсем, поне не дотолкова, че да спрат да се интересуват емоционално един от друг. Потвърждение за това е прелюбопитно скорошно видео, в което двамата съвсем […]

Subscribe US Now