Изненадващ обрат! Петканови се целуват страстно след развода и… ВИДЕО

Сагата между Алекс Богданска и Дани Петканов май още продължава, въпреки че двамата вече официално се разведоха. Явно любовните искри помежду им не са затихнали съвсем, поне не дотолкова, че да спрат да се интересуват емоционално един от друг.

Потвърждение за това е прелюбопитно скорошно видео, в което двамата съвсем не се държат като бивши партньори. Напротив! Приличат повече на двойка, която тепърва ще преоткрива любовта.
Алекс научи за новата жена на Петканов и полудя: Гнусно ми е да си го представя с друга

Дали ситуацията е въпрос на реални чувства, които двамата разменят импулсивно или отново е фактор добрия стар пиар в посока инфлуенсърство, заради който вече са доказвали, че са готови на всичко, скоро ще стане ясно.
Даниел Петканов се стопи след развода с Алекс СНИМКИ
Наскоро Николета Лозанова сподели видео, в което Даниел и Александра танцуват заедно, прегръщат се и се целуват по бузите. Какво ще последва оттук нататък, ще поживеем, ще видим./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Братята, обединени от смъртта на кралицата

Кралица Елизабет продължава да работи за страната и семейството си дори и след смъртта си. Няма как по друг начин да изтълкуваме факта, че след две години без контакти принц Уилям и принц Хари отново са рамо до рамо. Братята вървяха един до друг по време на процесия, която съпровождаше […]