Изненада! Бившата на Сашо Кадиев ще се жени, показа… ВИДЕО

Красивата танцьорка Таня Тончева най-накрая намери любовта и дори ще се жени. Новината дойде от профила на изкусителната брюнетка в социалните мрежи, където тя щедро е споделила щастието си.

Бившата жена на Александър Кадиев, с която имат и дъщеричка, отдавна има желание да мине под венчилото и ето, че то е на път много скоро да се сбъдне.
Красивата танцьорка Таня Тончева прежали Сашо Кадиев, ето с кого го смени СНИМКИ
Все още не става ясно кой е мъжът до нея, защото Таня много умело го прикрива, за да се радва на щастието си далеч от публичното внимание. Макар че много скоро ще стане ясно, защото красавицата вече вдигна щуро морско моминско парти. И написа “И на моята улица изгря слънце”.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Tanya Toncheva (@tanya.toncheva)

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Tanya Toncheva (@tanya.toncheva)

И за да е купона пълен – Сашо Кадиев, който дълги години упорито отказваше да минава под венчилото с майката на детето си Таня Тончева, най-накрая е склонил да го направи – заради настоящата си приятелка Ивелина Чоева, на която предложи брак миналата Коледа. 
Това ли е гаджето на бившата на Сашо Кадиев?! СНИМКА
В цялата идилия е любопитно в какво настроение е майката на Сашо Кадиев – актрисата Катето Евро, която, както знаем, е много близка с бившата му Таня, която приема като своя дъщеря./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Джокович може да свали Алкарас от върха само с една победа

Днес започва тазгодишното издание на US Open и през следващите дни погледите на всички фенове на тениса ще бъдат насочени към случващото се зад океана. Ще бъде интересно, разбира се, да разберем дали някой измежду Новак Джокович и Карлос Алкарас ще успее да вдигне трофея над главата си, или пък това ще […]

Subscribe US Now