Зад кулисите на семейното щастие на Ник Джонас и Приянка Чопра

В началото на годината Ник Джонас и съпругата му Приянка Чопра представиха пред света новото попълние в семейството – малката Малти Мари. Дълго време двойката ревниво пазеше първородната си дъщеря от светлината на прожекторите.
Но когато си дете на известни родители, явно няма как да останеш далеч от вниманието и популярността. Ето защо Малти Мари все по-често се появява в публичното пространство и социалните мрежи.
Преди няколко дни Ник Джонас сподели в своя Instagram профил момент, в който е заедно с 15-месечната си дъщеря. При това не къде да е, а близо до сцената. На симпатичната черно-бяла снимка, изпълнителят държи в едната си ръка малкото момиче, а в другата микрофон – и всичко се случва по време на музикалните ангажименти на Ник. “Нейният първи саундчек”, написа певецът към кадъра.
Момиченцето пък, облечено в изцяло в бяло, явно се забавлява, докато си играе с шумоизолиращите слушалки, поставени на главата му. И може би някой ден ще тръгне по стъпките на своя известен баща.
По-рано този месец и Приянка Чопра Джонас публикува снимки в социалните мрежи, а повод бяха Великденските празници, пише People. “Първият Великден на Малти Мари” гласи надписът на тениската, която носи малкото момиче, докато похапва шоколадово яйце и позира за кадрите.
Наскоро Малти преживя още едно важно събитие за първи път в живота си – пътуване до Индия, откъдето е родом майка ѝ. Двете посетиха красиво украсения храм Siddhivinayak в Мумбай, където споделиха важен духовен момент.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси снимките на Хайди Клум по бански

Когато за последно надникнахме в Instagram профила на Хайди Клум, вниманието ни веднага беше привлечено от провокативната ѝ снимка, на която позира само по бикини и заешки ушички. С нея моделът ясно показа, че е във великденско настроение. То струи и от последните постове на модела в социалната мрежа, откъдето […]

Subscribe US Now