Секси снимките на Хайди Клум по бански

Когато за последно надникнахме в Instagram профила на Хайди Клум, вниманието ни веднага беше привлечено от провокативната ѝ снимка, на която позира само по бикини и заешки ушички. С нея моделът ясно показа, че е във великденско настроение.
То струи и от последните постове на модела в социалната мрежа, откъдето разбираме, че е била в Гърция за православния Великден. В нейно кратко видео виждаме, че е участвала в борбата с боядисани яйца, а на една от снимките позира пред гръцкото знаме, облечена в свежо зелено костюмче с жилетка.
Следващото, което веднага ни хваща окото в Instagram профила на Хайди Клум, са поредните ѝ провокативни кадри. На първия от тях тя е само по жълт половин бански и шапка, докато е заела секси поза, полегнала на зелена поляна.
На втория кадър пък я виждаме вече в по-близък план – косата ѝ на леки вълни се спуска небрежно около лицето ѝ, а тя вдишва от аромата на пролетно цветче. На снимката Хайди Клум изглежда съвсем естествена, без грим, но с маски за очи.
“Най-накрая малко слънце”, пише моделът в описанието на поста.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

DARA влиза и в света на спорта

С широк кръг от последователи в социалните си мрежи, DARA е една от най-популярните певици в България и се превърна във важен инфлуенсър за младите поколения в страната ни. Наскоро DARA попадна в обсега на вниманието на публика от цял свят, след като корейската звезда KAI пусна своя версия на парчето […]