Какво се случва с Майк Тайсън след прилошаването в самолета

След по-малко от два месеца трябва да видим Майк Тайсън отново на ринга в действие, а негов съперник ще бъде ютюбърът, превърнал се в боксьор – Джейк Пол.
Този боксов мач бе доста неочакван, но до някаква степен логичен, защото и двамата търсят не само зрелище, но и солидно заплащане за това, което ще предложат.
От People разбираме, че Майк Тайсън, който е невероятна форма за своите 57 години, е стреснал доста хора със здравословното си състояние.
Боксьорът е бил на полет на American Airlines от Маями до Лос Анджелис, когато му е прилошало. Представител на Тайсън казва, че той е станал замаян и е започнало да му се гади около 30 минути преди самолетът да кацне.
Лекар веднага се е погрижил за Майк Тайсън, а причината за влошеното му състояние е била обострена язва. След кацането на самолета парамедици са прегледали отново боксьора. Неговите представители казват, че сега той е добре и благодари на медицинските лица, които са се погрижили за него.
На 20 юли Майк Тайсън трбява да се изправи срещу Джейк Пол на AT&T Stadium в Тексас в мач, който ще бъде предаван по Netflix. За момента не е ясно дали има опасения за здравословното състояние на легендарния боксьор, което да му попречи да се качи на ринга.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Оксана Чусовитина ще пропусне Олимпиада за първи път от 30 години

Летните Олимпийски игри в Париж наближават и след два месеца всички фенове на спорта ще пируват, защото най-добрите атлети ще покажат на какво са способни. Това е повод за радост, разбира се, но не и за Оксана Чусовитина. Легендарната гимнастичка от Узбекистан, която този юни ще навърши 49 години, ще пропусне Олимпийските […]

Subscribe US Now