Кристиан Костов напомпа джуки и смени името си СНИМКА

Само преди месец Кристиан Костов шокира част от феновете си, сподеяйки в Инстаграм, че не харесва лицето и тялото си.

“Чувствам се като клоун, защото знам, че външният вид не е най-важното нещо. Аз съм много други неща и със сигурност не съм грозен, но въпреки това мразя това тяло и лице. Следваща ми терапия е в четвъртък и ще се опитам да намеря начин как да се преборя с тези мисли”, казва тогава Кристиан.
Певецът реши да изненада последователите си, качвайки няколко сторита, на които показва видима промяна в лицето. Става въпрос за устните на Костов, които са станали по-големи, но чертите на лицето също изглеждат по-нежни. Певецът показва “Преди и след”, а на фотото с джуките пише, че вече не се казва Крис, а “Kurisuteena”. Не се наемаме да го пишем на български, всеки сам да си го прецЕни как звучи, пише vbox7.com. 

Истината обаче е, че не става въпрос за козметична интервенция, хиалуронова киселина и филъри, а за популярно приложение, което разкрасява снимките ви. Феновете на Костов да са спокойни, той не е предприел истинска намеса по лицето си.
Наскоро звездата обаче постна снимка, на която прилича на 15-годишно момче. Снимката е публикувана във връзка с нова песен, която Крис ще пусне идната седмица, но фокусът падна именно върху начина, по който изглежда. Фенове от цял свят му пишат, че прилича на 15-годишен!
Докато Костов се притеснява и мисли за визията си, то голяма част от последователите му се вълнуват от рутината му, защото има уникална кожа.
Крис, трудно е да се бориш със собствените си “демони”, които са само вътре в теб, но всички те виждат като съвършен. Стискаме палци да се справиш с натрапчивите мисли./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Нина Добрев разпуска в истински лукс

Редовно преглеждаме профила на Нина Добрев в Instagram и отлично знаем, че актрисата обожава да пътува, да посещава нови места и да изживява нови емоции. Като цяло, Нина умира да предизвиква себе си и да се впуска в приключения. Отново от профила ѝ в социалната мрежа разбрахме, че малко след […]

Subscribe US Now