Нещо ужасно се случи с Елвиса в “Игри на волята”, никой не смее да…

Снощните битки се оказаха твърде скъпи за Елвиса в “Игри на волята”, защото той без малко да пострада доста сериозно по време на един от двубоите в бурното море.

Мартин трябваше да се бори за мястото си в шоуто в петъчната елиминационна битка, но според вече тиражирани информации в публичното пространство, той отпада и не стига до заветния финал.
Емануела срина Елвиса с тези думи и го обвини в страшна лъжа и измама
Май думите на бившата му изгора – фолкпевицата Емануела, която преди броени часове заяви, че той не е никакъв богаташ, а безработен пияница, са го застигнали като клетва и последствията в шоуто не закъсняха.
Известно е, че риалити формата е сниман през юни, а това, което заяви изпълнителката, се случи преди броени дни – на 15.11. Въпреки това мнозина смятат, че тя е била наясно с развоя на играта и затова е решила да се изкаже така.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ (@igri.na.voliata.bulgaria)

Милионерът получи гласовете на всички свои съплеменници, като опитът му да привлече своя бивш най-близък човек в екстремното риалити – Мастагарков, беше неуспешен. Но Мартин получи всеобщото одобрение и възхищение за представянето си в двубоя с програмиста Момчил.
С този ход Елвиса срази тотално Емануела СНИМКИ
След тежката загуба на Арената в номинационната битка срещу Стареишините, Гладиаторите отидоха на съвет и изглежда, че оттук нататък нищо хубаво не ги чака./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ (@igri.na.voliata.bulgaria)

Източник: blitz.bg
Next Post

Има ли нова жена в живота на Арнолд Шварценегер

Арнолд Шварценегер не е от хората, които обичат да говорят кой знае колко много за личния си живот. Но за човек с неговата популярност е трудно някои неща да останат тайна. Така например разбираме, че актьорът има нова жена в живота си. Източници на Us Weekly твъдят, че Шварценегер излиза с […]