Има ли нова жена в живота на Арнолд Шварценегер

Арнолд Шварценегер не е от хората, които обичат да говорят кой знае колко много за личния си живот. Но за човек с неговата популярност е трудно някои неща да останат тайна.
Така например разбираме, че актьорът има нова жена в живота си. Източници на Us Weekly твъдят, че Шварценегер излиза с унгарската актриса Тимеа Палачик.
Според тях, 76-годишният Арнолд Шварценегер и 41-годишната Тимеа Палачик все още не са официално двойка, но приятелите на актьора са сигурни, че това скоро ще се случи, защото той е много щастлив покрай нея.
Това, което знаем за отношенията им към момента, е, че са се запознали чрез общи приятели и очевидно е пламнала искра. “Карат го бавно, но са много очарователна двойка и винаги се смеят, когато са заедно. Тя го кара да се чувства млад”, допълва още източникът.
От 2012 г. Арнолд Шварценегер беше във връзка с физиотерапетвката Хийтър Милиган, като не е ясно кога двамата са решили да се разделят. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата участничка от "Игрите" Изабела и Зори от сезон 4 се хванаха за косите, размениха зверски обиди ВИДЕО

Докато на Арената в “Игри на волята” ври и кипи все повече, с приближаването на големия финал, извън шоуто се оказва не по-малко интересно. Наскоро Изабела, която е победител от кастинг битката и участник в бъдещия сезон на “Игри на волята”, и Зори, позната от четвърти сезон на шоуто, си спретнаха такъв невиждан словесен […]