Диана Габровска се хвали с необикновено порно в Гърция

Първата българска професионална порноактриса Диана Габровска снима два нови филма в Гърция, като единият от тях е нещо много по-различно от това, което е правила досега. “Мога да твърдя, че е черешката на тортата”, заяви брюнетката пред “Телеграф”.

“Не мога да издам много за филмите. И двата ги снимах в Гърция и успях да се видя с голяма част от колегите си. Мъжът ми както винаги присъстваше”, разказа Габровска.
Диана Габровска пред БЛИЦ за скандалните голи СНИМКИ, изнудването и тормоза

“Коментирахме Еротик фестивала, който е от 9 до 12 юни в Атина. Това е еротичен фестивал, на който се събират порнокомпании и аз ще заема участие в него с Шугар бейбс. Нашият специален гост ще бъде една от най-известните порноактриси в света – Лиса Ан. Предполагам, че ще е много интересно, досега не съм била на подобно събитие.
Очаквам и много мои фенове да дойдат и да се запознаем, защото не спират да ме питат кога ще бъде фестивалът. Всеки е добре дошъл”, добави самата тя.
Диана Габровска представи книгата “Аз, грешницата”, в която разкри шокира неща за живота си СНИМКИ
“Сега се заех по-сериозно с развиването на профила ми в Only fans. Там феновете ми ще могат да си комуникират с мен, ще си пишем. Също така ще видят някакви по-лични видеоклипове, ако поискат, или бекстейдж от филмите ми. Неща, които не могат да видят никъде другаде. Сега пуснах игра в социалните мрежи, като искам да направя на трима от почитателите ми безплатен абонамент като подарък”, сподели Диана./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Джак Никълсън пак го направи

След като стоя далеч от светлината на прожекторите в продължение на 18 месеца, уединената холивудска легенда Джак Никълсън се завърна в Crypto Arena, за да присъства на втория си мач на Лос Анджелис Лейкърс за 10 дни. Въоръжен с надеждния си бинокъл, пенсионираният 86-годишен актьор изглежда страхотно, облечен в изцяло […]