Стана ясно защо Зоран би шута на Силвия Петкова

Наскоро ви информирахме, че любовната история на Силвия Петкова и Зоран Петровски май няма да бъде с щастлив край. Актрисата и режисьорът минаха през няколко опита, но така и не успяха да намерят път един към друг така, че да останат семейство. Подробностите за отношенията им сега обаче, със сигурност ще предизвикат бурни емоции в мрежата.

“Нещата понякога не се получават”, признава победителят в миналогодишния “Сървайвър”. Двамата със Силвия Петкова имат 6-годишен син Сива, но дори този факт не успя да заздрави връзката им. Повече от година отношенията между победителят в миналия, шести сезон на риалитито “Сървайвър” и актрисата изглежда са били на приливи и отливи, преди в крайна сметка да преценят, че е най-добре да се разделят.
Силвия Петкова и Зоран се събраха, дадоха си втори шанс
“Нещата понякога не се получават, както си ги планувал, и си ги мислим”, споделя Зоран с тъга.
За трудните моменти във връзката на Петровски, който е режисьор сериала „Войната на буквите” по БНТ заедно с Виктор Чучков, и актрисата се разбра през пролетта на миналата година. Тогава в последния епизод на предаването “Сървайвър: Скритият идол”, което е заснето по-рано, Зоран не сдържа сълзите си, когато прочете писмото от жена си.

След като се убеди, че Силвия продължава да го обича, той призна опасенията си. Оказа се, че заминавайки през лятото на 2021 г. за Филипините, където бе снимано риалитито, режисьорът с македонски произход вече бил обзет от тревога дали жена му ще го чака.
“Бях на косъм да изгубя семейството си”, призна Зоран, след като прочете писмото. С разтреперан глас и насълзени очи той обясни дилемата, която го измъчвала и в крайна сметка разклатила брака му. Стараел се да е перфектен мъж и работел много, за да се грижи за семейството си. Но това означавало да прекарва по-малко време вкъщи, както и разреждане на споделените моменти с жена му. „А пък най-важна ти е тя… И на косъм да я изпусна. Не го исках това”, проплака той тогава.
Раздялата между Силвия Петкова и Зоран май е шменти капели СНИМКИ
След близо два месеца раздяла, Силвия посрещна любимия си на летището. По-късно тя призна, че треперела от вълнение и радост. Така че когато изповедта на Зоран бе излъчена в ефира на bTV през пролетта на 2022 г., отношенията му със Силвия вече бяха затоплени. Споделиха го при една от медийните си изяви, след излъчването на финала на сезона, в който Зоран излезе като победител и взе наградата от 150 000 лева.
Тогава режисьорът и актрисата изтъкнаха, че трудният период, през който са минали, вече е зад гърба им. Пак често водели спорове, които прераствали в шеги, смях, после в скандал, но пък връзката им продължавала да е силна.
В крайна сметка обаче, стана ясно, че Зоран и Силвия, които бяха женени 6 години, не успяха да намерят път един към друг. Двамата изглежда са сложили край на връзката си миналото лято, малко след като бяха на почивка на родното Черноморие. Силвия Петкова обяви разлъката с пост в социалната мрежа, но скоро след това го изтри. Затова мистерията за актуалния статус на връзката им продължи.

Съвсем очаквано пак се заговори, че са се събрали, давайки си нов шанс. И да е имало такъв, не е продължил дълго. С разясненията си от преди дни, Зоран създаде впечатлението, че със Силвия вече са били разделени, когато през декември празнуваха заедно 6-тия рожден ден на сина си Сива.
Зоран показа нова жена след раздялата със Силвия Петкова СНИМКА
“В добри отношения сме”, коментира Зоран как се разбира днес със Силвия. Нямат лоши чувства един към друг, гледат и възпитават сина си по най-добрия възможен начин. Въпреки постигнатото разбирателство след раздялата, режисьорът не скри разочарованието си от така стеклите се обстоятелства, пише “Уикенд”.
Днес той води здравословен начин на живот, като се храни разделно. И само за месец  отслабнал с 9 кг.. Преди режисьорът, който вече тежи 87 кг., периодично спазвал хранителни режими, за да влезе във форма, но не успявал да я задържи за дълго. Сега смята, че ще запази резултата, защото го е постигнал не със спазване на диета за кратък период, а с цялостна промяна в живота си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Брутална истина за Мони от "Ергенът" отврати мрежата СНИМКИ

Ориенталската танцьорка Мони Зингинер още от началото на “Ергенът” показа, че на другите няма да им е лесно не само да съжителстват с нея, но и да общуват. Самочувствието на тунингованата брюнетка удря тавана, но далеч по-любопитно се оказа и миналото й. Зингинер не спира да се прави на жертва […]