Смях! Филип Буков отговаря на 10 тъпи въпроси БЛИЦ TV

Актьорът Филип Буков застана на нашия горещ стол, за да отговори на 10 откровени тъпи въпроси, но пък реакцията му задължително трябва да се види. 

Любимецът на всички зрители от “Сървайвър” бе хванат на тясно в нашето студио и за няколко секунди трябваше да даде отговор на въпроси, които на първо четене звучат абсурдно, но той не се затрудни и чистосърдечно се забавляваше на играта. 
Част от въпросите са: “Представи си, че трябва да продадеш старите си боксерки. Как ще убедиш купувача?”; “Случвало ли ти се е да започнеш любовна игра, но “малкият” да ти издъни работата”; “Какво ще направиш, ако видиш в магазина възрастна жена да краде палка салам” и т.н. 
Реакциите и самите отговори на Филип Буков може да видите във видеото долу: 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето как изглежда синът на Клои Кардашиян

Популярните личности, подобно на всички останали, имат своите трудни моменти. Проблемите не подминаха дори и Клои Кардашиян – риалити звездата наскоро сподели публично, че има сериозни здравословни проблеми, свързани със злокачествено образование на лицето. Дори се наложи да се подложи на операция за отстраняване на тумора и на лечение след […]