Ето как изглежда синът на Клои Кардашиян

Популярните личности, подобно на всички останали, имат своите трудни моменти. Проблемите не подминаха дори и Клои Кардашиян – риалити звездата наскоро сподели публично, че има сериозни здравословни проблеми, свързани със злокачествено образование на лицето. Дори се наложи да се подложи на операция за отстраняване на тумора и на лечение след това.
Проблемите обаче вече са зад гърба на Клои. Самата тя казва, че вече се чувства добре, раната на лицето ѝ зараства успешно и отново е в добрата форма, в която сме свикнали да я виждаме. Ето защо е готова да наблегне и на хубавите неща, които се случват в личния ѝ живот.
Преди няколко дни звездата сподели снимки на своето разраснало се семейство. Повод за това бе 32-я рожден ден на бившата ѝ половинката Тристан Томпсън. Двамата вече са горди родители на две деца – освен четиригодишната дъщеря Тру, наскоро те посрещнаха и малкия си син. Детето, което е на седемесечна възраст и чието име все още се пази в тайна, е родено чрез сурогатна майка.
На симпатичните семейни снимки баскетболната звезда Тристан Томпсън държи в обятията най-новия си наследник, докато останалите му деца са се скупчили около него. Самата Клои не присъства на кадрите, но пък пише мило съобщение към тях, в което, освен пожелания, определя спортиста и като “най-добрият баща, брат и чичо”.
Освен двете деца, които споделя с Клои, Тристан има и двама сина от предишни връзки – Оливър (6)и Тео (1), припомня People. На снимките присъства и 16-годишният му брат, който страда от епилепсия, както и една от племенниците на Клои, дъщеря на брат ѝ Роб Кардашиян.
Крис Дженър пък не пропусна да се прояви като добра майка и баба и поздрави Томпсън по случай празника му. Тя наблегна и на трудния момент, който спортистът преживя в личен план след внезапната смърт на майка му, която почина от сърдечен удар на 5 януари. “Знам, че тази година започна трудно за теб, носе радвам, че намираш положителното и светлината сред тъгата”, написа 67-годишната майка на Клои в своята история в Instagram.
Новината, че очакват нов наследник, изненада феновете на Клои и Тристан. В последно време връзката им никак не вървеше гладко. Двамата нееднократно се събираха и разделяха след разкритието за негови изневери, една от които бе последвана дори и от появата на дете. Затова как точно ще се развият отношенията между и дали ще поделят родителството, явно тепърва ще разбираме.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Меган Фокс е секси и сама на партито след Оскарите

Измина над месец от първите слухове, че връзката между Меган Фокс и Machine Gun Kelly преминава през труден период и е на път да приключи. Макар теорията за изневяра да беше отхвърлена, остава неясна причината за разрива в отношенията им. Трудностите очевидно продължават, защото Меган Фокс се появи сама на партито на Vanity […]