Даниел Петканов проговори за инцидента със сина си! В следващите 25 дни ще… СНИМКИ

Преди броени дни синът на Даниел Петканов и Александра Богданска претърпя нелеп инцидент на детска площадка. По това време малкият Габриел бил поверен на грижите на таткото, а прясно разведената майка замина на почивка в Миконос. 

Лудия репортер доста се изплашил за състоянието на сина си, но все пак намери сили да разкаже и покаже всичко от посещението си в “Пирогов”. А няколко дни по-късно срази с ново признание за състоянието на пострадалото дете. 
“Габриел си счупи дясната ключица преди няколко дни на детската площадка, което наложи в Пирогов да му поставят ортеза, която трябва да носи по 24 часа в следващите 25 дни .
 

За да му покажа, че няма нищо страшно, аз също си взех и я нося наравно с него.
Друго неприятно нещо, което трябва да спазва, е да спи по гръб и без възглавница. Първата вечер искаше да спи прав, после облегнат на стената, но след като му казах, че ще спя и аз като него, се успокои. Сега и двамата спим по гръб и без възглавници. Свиква се, даже е хубаво”, разкри Даниел за начина, по който възпитава сина си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Деми Мур е на 59, но е толкова секси по бански

Наскоро видяхме 59-годишната Мур да позира в няколко различни плажни тоалета на бранда Andie Swim в компанията на трите си момичета. Няма как да не споменем и факта, че те изглеждаха по-скоро като сестри, въпреки възрастовата им разлика. А важното уточнение, което трябва да направим, е, че преди няколко години актрисата купи […]

Subscribe US Now