Анита на Рачков разтуптя мъжките сърца с тази СНИМКА 18+

Анита Димитрова може да е обвързана за актьора Димитър Рачков, но в никакъв случай не е скъсала окончателно с имиджа си на плеймейтка. 23-годишната блондинка се съблече на плажа и накара мъжете да завиждат на комика, който има привилегията да заспива до това тяло за грях. 

Изглежда, че и самият Рачков няма против разголените снимки на жената до себе си. И сякаш иска да доказа на света, че все още си го бива и изпитва известно задоволство от завистливите погледи и коментари на другите мъже. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от (@anita.dimitrova1)

Анита си е направила няколко провокативни снимки край плажа, като твърде вероятно автор на кадрите да е самият Рачков. Е, със сигурност има за какво да му се завижда на известния комик, тъй като Анита изглежда страхотно. 
А татусът между гърдите й определено приковава вниманието и й придава още по-мръснишки вид и отключва различни фантазии сред мъжете, които точат лиги по жената на Рачков./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Сбогуването на Серина Уилямс

Колкото добър и велик да е даден атлет, неизменно идва моментът, в който той просто трябва да се откаже от активното и професионално състезаване. Това си е безспорна загуба за спорта като цяло, но такъв е животът. За съжаление, дните на Серина Уилямс на корта също са към края си. За списание […]

Subscribe US Now