Горещо! Мариана Попова и Плачков се пуснаха чисто голи… СНИМКА 18+

Мариана Попова нагорещи мрежата до червено с един-единствен кадър, на който е с любимия си Веселин Плачков. Не това е интересното обаче. Пожарът вероятно нямаше да бъде толкова голям, ако на фотоса и двамата не бяха… чисто голи.

За феновете на поп певицата това е абсолютна изненада предвид факта, че тя никога не е залагала на голотата или еротиката. Ето, че всяко правило си има своето изключение, а както виждаме – това определено си е струвало.
Мариана Попова призна за нов мъж! Прегръщат се в “Капките”, а Плачков се бие в главата

Очаквано коментарите под снимката са повече от екзалтирани, а колеги, фенове и виртуални приятели на Мариана съжаляват единствено, че любимият й Веско Плачков си е сложил ръката на неправилното място, или пък че изобщо е в кадър.
Плачков с шокиращи признания за Мариана Попова! Ето за какво се карат…
Самата изпълнителка приема реакции с усмивка, защото повода за тях е много вълнуващ и за нея, и за Плачков. Съвсем скоро двамата ще представят първия си общ спектакъл “Виновни” – първо в Перник, а след това и в други градове./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво се случва, когато ни ужили пчела

Единствените хора, които трябва да избягват и да се страхуват от пчелите, са онези, които са алергични към ефектите на отровата им. За всички останали, пчелното ужилване, освен болезнено, всъщност е доста полезно. Пчелната отрова е използвана като лек още в древен Египет, а днес науката вече знае, че тя […]