Бела Хадид не крие гърдите си дори на червения килим

Бела Хадид донесе гол блясък за премиерата на “Стажантът” на филмовия фестивал в Кан през 2024 г., носейки тоалет от колекцията на Saint Laurent за есента на 2024 г. Нейната кафява миди рокля по тялото, изработена от прозрачен плат, се отличаваше с възли отпред и дълбоко деколте. 
Голата тенденция, която доминира на червените килими през последната година, беше основна тема за есенната колекция на Saint Laurent за 2024 г. на Антъни Вакарело. “Исках да направя нещо много крехко”, казва Вакарело пред WWD.
Прозрачният стил също е във фокуса на изложбата Sheer: The Diaphanous Creations of Yves Saint Laurent, която беше открита през февруари в музея на Yves Saint Laurent, в Париж. Хадид допълва роклята си с обувки от Saint Laurent и диамантени бижута.
Някога Хадид беше определяна за “кралицата на Кан” от стилиста Ло Роуч, с когото си сътрудничеше. През годините моделът е носила дрехи на Schiaparelli, Jean Paul Gaultier, Versace и други на червения килим на филмовия фестивал в Кан.
На премиерата на “Стажантът” Хадид се присъедини към Кейт Бланшет в рокля на Haider Ackermann и Коко Роша, която носеше рокля на Робърт Вун.
Мария Бакалова, която играе Ивана Тръмп във филма, вдъхновен от ранните години на Доналд Тръмп в реалния държавен бизнес на Ню Йорк, беше облечена в рокля от пролетната колекция на Dolce & Gabbana за 2016 г.
Филмовият фестивал в Кан е ежегоден филмов фестивал, провеждан в Кан, Франция, на който се представят нови филми от цял свят. 77-ото издание ще продължи от 14 до 25 май. Американската режисьорка Грета Гъруиг е председател на журито на основната надпревара, а френската актриса Камил Котин е домакин на церемониите по откриването и закриването. “Стажантът”, Megalopolis, “Фуриоза: Сага за Лудия Макс”,  Kinds of Kindness, Bird, Oh, Canada! са част от филмите, включени във фестивала тази година.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Наоми Кембъл в 21 факта

Днес, 22 май, рожден ден празнува британският модел, актриса и бизснесдама Наоми Кембъл. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now