Нети изненада всички с тези корекции, оказа се, че… СНИМКА

Едва ли някой е очаква да види Антоанета Добрева, известна повече като Нети, с някакви корекции по себе си, при все, че тя от години е залагала единствено и само на ген и естествена красота.

Както се казва обаче, явно тенденциите привличат и повличат след себе си. Дали това е така, вижте и преценете сами от скорошния фотос, който Нети е качила в профила си в социалните мрежи.
Нети призна след години защо не си приема името, оказа се, че е…
Нети, която е на 48 години, винаги е излъчвала свежест и сияйност, това е факт и сега, а тя признава, че дължи добрия си външен вид не само на добър ген, който несъмнено е видим при нея, но и на редовните инжекции в ботокс. “Слагам си ботокс в челото, правя мезотерапия под очите, за да изтривам умората, и си извивам миглите при специалист за по-изразителен поглед”, признава половинката на Дони, пише “Хотарена”.
Що се отнася до фигурата, дългокраката блондинка я поддържа със специална диета и много физически упражнения. Певицата и актриса неведнъж е показала на почитателите си как тренира и ги удивявала със своята гъвкавост. Тази пластичност Нети е постигнала благодарение на продължителните си занимания с йога.

Нети и Дони от години спазват специален режим – те се хранят само с пресни зеленчуци, плодове, семена и кълнове. По думите им по този начин пречиствали не само тялото си, но и душата си.
“Кълновете са жива храна, затова е най-добре да се консумират в сурово състояние. Така не губят от полезните си свойства – и най-минималната термична обработка ги отнема”, споделяла е преди време Нети, която дори на прага на 50-те е стройна като фиданка./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето ги големите финалисти в "Игри на волята" СНИМКА

Епичен елиминационен двубой между Виктория и Михаил реши Арената да напусне Виктория Пенелова и така да станат ясни големите финалисти в “Игри на волята” 5. Акробатката Виктория, която е една от най-силните и комплексни жени в историята на “Игрите”, и неведнъж е показвала, че може да печели битки срещу мъже, е последната, която […]

Subscribe US Now