Теодора харчи здраво против депресия ВИДЕО

Харченето на пари отдавна е доказана терапия против депресия при жените. Нежният пол обожава да пилее хартийките, особено когато не са изкарали лично от тях. 

Гласовитата певица Теодора, която се завърна на клубната сцена след 8-годишна пауза, се осмели да каже какво прави една жена щастлива и колко е важно да има “Кеш”. 
Точно така е озаглавена новата й купонджийска песен, в която се засяга темата за жените, които се отдават на лукса и обичат шума на парите. 

„Отдавна феновете ми искат от мен бърза песен за танцуване. Този ритъм е на мода в дискотеките, затова го предлагам“, обяснява певицата.
„Надявам се „Кеш“ да усмихне слушателите, особено дамите, и да им подейства като хапче против депресия“, казва през смях изпълнителката.
 

Във видеото към новото предложение ѝ партнира фитнес инструкторът Николай Чолаков, който е приятел на изпълнителката и вече има няколко участия в нейни предишни клипове. 
Динамичното парче е дело на композитора Мартин Биолчев и забавния текст на Йордан Гергов./show.blitz.bg
Очаквайте другата седмица Теодора да бъде гост в нашия светски подкаст “Горещият стол на КрасиМИР”, където ще разголи душата си и ше признае най-дълбоките си тайни. 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Емануела смени визията и спретна нов скандал с бившия си СНИМКИ

Хитовата изпълнителка Емануела смени изцяло външния си вид преди настъпването на Новата година. Певицата реши да изпрати 2022 г. с нова визия, която бе приета доста добре от нейните почитатели, а ухажорите станаха още повече.  Хубавицата отново е в отбора на блондинките, като този път е заложила на тъмен корен, […]

Subscribe US Now