Хитрата стратегия на Меган Маркъл

Една от техниките на маркетинга да предизвикаш вниманието на хората и да ги подтикнеш да искат още повече продукта ти е, като създадеш усещане за недостиг и рядкост. Явно точно на нея залага и Меган Маркъл.
Съпругата на принц Хари се появява на обществени събития изключително рядко. А малкото нови снимки, на които я виждаме, обикновено са направени от папараци, докато 42-годишната херцогиня на Съсекс пазарува или се среща с приятели в Калифорния.
Ето че обаче Меган влезе отново в светлините на прожекторите. Тя присъства на събитието на списание Variety Power of Women в Лос Анджелис вечерта на 16 ноември.
Миналата година тя беше сред отличените “силни жени” на Variety – нещо, с което Маркъл заяви, че много се гордее. Тази година отличени са Били Ейлиш, Лили Гладстоун, Кери Мълиган и Фантейша Барино.
За вечерното събитие Меган Маркъл беше избрала елегантна рокля в бежово на американския бранд Proenza Schouler заедно с черен клъч на същата марка и обувки на висок ток Аquazzura. Принц Хари не я придружаваше, но тя не пропусна да каже пред Variety, че цялото семейство вече е настроено на коледна вълна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Семейна драма съсипа Юксел Кадриев, предстои му голямо падение

Юксел Кадриев прибира близо 6 бона на месец от bTV, но въпреки това не иска да пръска пари по скъпи квартири. Затова преди 10 години се е уредил с общинско жилище, за което плаща едва 93 лева на месец. Смяната на властта в София обаче ще доведе до най-голямото унижение в […]