Ива от “Игри на волята” поиска Гатьо под завивките!

Студентката по право Ива Георгиева наруши правилата на “Игри на волята”, след като използва незаконно вкарания телефон на Ситнилска. За наказание беше изпратена на Чистилището, където напусна сезон 5 на играта след съвет на Изгубените.

„Ако можех да върна лентата назад – със сигурност нямаше да го направя по никакъв начин, защото знам какво ми е коствало да вляза във формата и колко силно съм го искала. Със сигурност не си заслужава да я правя тази тъпотия“, споделя многократната републиканска шампионка по плуване в различни дисциплини и носителка на национален рекорд в дисциплината бътерфлай.

Освен това Ива участва в забавния блиц “F*ck, Marry, Kill”. Ето защо е избрала да се омъжи за Момчи, какво значи „джаста-праста с Калата“ и би ли се пъхнала с бившия командос от армията Пеньо Гатевски, известен като Гатьо под завивките:
МОМЧИЛ, РУМЕН, ГАТЬО
KILL: Понеже с жената на Румен сме прекарали много време заедно, него ще го убия. Теди, не ме убивай мен.
MARRY: Може би повече ще се търпим в дългосрочен план с Момчи, пък и… приятелката му – нищо лично. Така че, ще се омъжа за Момчи.
F*CK: Ииии. F*ck Гатьо… Много тежко. Съжалявам Гатьо, съжалявам за жената на Гатьо. Това е играта.
СИТНИЛСКА, ОРЯШКОВА, МУДЕВА
MARRY: Със Ситнилска най-много ни върви комуникацията, така че в дългосрочен план най-много ще се разбираме и ще се омъжа за нея.
KILL: Убивам Оряшкова…
F*CK: … и Мудева остава.
КАЛОЯН, ЦВЕТИ, РАДОСТИН
F*CK: И Калата остава… Джаста – праста! Сори, Кала.
MARRY: Понеже най-добре се разбирам с Цвети, бих прекарала най-много време с нея. Ще се омъжа за Цвети.
KILL: Радо ми е малко несериозен, затова ще убия Радо.

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Ел Макферсън съжалява за участието си в "Приятели" (но не и за целувката с Джоуи)

Вече почти на 60, бившата приятелка на Джоуи от “Приятели” Ел Макферсън накара феновете да се захласнат по външния ѝ вид в скорошно интервю. Говорейки за миналото, те се оказа, че е сред малкото гостуващи звезди, които съжаляват за участието си в популярния ситком. В предаването This Morning на ITV супермоделът сподели, […]

Subscribe US Now