Брутална подигравка с “Гладиатора” Гатьо от “Игри на волята” СКРИЙНШОТ

След скорошната супер срамна ситуация на Арената в “Игри на волята”, при която големите мачовци от “Гладиаторите” поискаха спасителни жилетки, за да участват в плуването до понтон, ето, че в подигравките към тях, а и персонално към всеки един от участниците, валят като из ведро в мрежата.

Любопитен чат на Гатьо с очевиден негов недоброжелател предизвика голям смях в социалните мрежи, а думите, които двамата си разменят, са потресаващи.
Свиреп инцидент с любимата на Румен Радев прекъсна “Игри на волята” СНИМКИ
Разбира се, подобно на котките, и Гатьо май не пада по гръб, въпреки резила в риалити формата. Нещо повече – провокира допълнително вниманието с брутален изказ и обиди думи от типа на “лайнар” и “педал”, които съвсем не съответстват на начина, по който се представи преди старта на играта.

Тогава той се определи като човек, “който уважава съперника и знае как да побеждава и да постига своята цел”, а също и като “неосъждан, непреклонен, непоколебим”. Дали думите му се припокриват с тези, които използва в чата, преценете сами.
Очевидец разкри голяма шашма в “Игри на волята” СКРИЙНШОТ
41-годишният Пеньо Гатевски – Гатьо, който е родом от Пловдив, работи като лична охрана повече от 15 години и е бивш командос от специалните части. В армията има 150 скока с парашут и е участвал във военни действия, като е бил и на две мисии в Ирак. Женен е и има две деца – близнаците Младен и Рангел./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Том Харди в 22 факта

Днес, 15 септември, рожден ден празнува британският актьор Том Харди. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now