Блага от “Ергенът” с нечувани разкрития! Гласят известна участничка за “Момата”, Дениз преспала при Виктор и…

Скандалната участничка от “Ергенът” Благовеста направи любопитни разкрития за втория сезон на предаването и участничките в него. В “Подкаста на Комеди Клуба” тя сподели, че новият ерген Евгени Генчев е много по-възпитан и добър от Виктор Стоянов. 

Блага повдигна завесата около случващото се във втория сезон и дори разкри дали пианистът е успял да открие любовта си там. Участничката от първия сезон на “Ергенът” сравни Виктор и Евгени и даде по-висока оценка на втория, което може би е изненада за всички, предвид факта, че именно тя изплака очите си по фитнес инструктора. 
Благовеста твърди, че участничките в новия сезон на предаването не са много по-различни от тези в първия и че най-вероятно се търсят конкретни профили на момичета. 
Тя сподели, че Евгени е открил любовта в предаването, но не е сигурна дали ще остане заедно с момичето, което го е пленило, тъй като нямат право да афишират официално връзката си до края на риалитито. 

Блага разкри още, че третият сезон най-вероятно ще бъде женската версия на “Ергенът” – “Момата”. Там 22-а мъже ще се борят за сърцето на една дама. Именно една от участничките в първия сезон вече е уговорена да заеме главната роля, но не разкри точно коя. Благовеста направи и скандални разкрития за първия сезон на риалитито, където тя бе една от най-открояващите се участнички. 
Тя сподели, че в последните дни, когато Виктор е запознавал финалистките Виктория и Дениз със семейството си, те са имали право да прекарат нощта в къщата му. Рускинята е отказала да остане при Виктор, но Дениз е прекарала нощта с него. Блага твърди, че между двамата не се е случило нищо пикантно, но след края на шоуто Дениз й споделила, че е изключително разочарована от фитнес инструктора./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

"Бебешката” тениска на Хейли Бийбър, за която всички говорят

Като модел Хейли Бийбър изобщо не се срамува да се покаже, облечена в дрехи със смели кройки или пък с крещящи послания. И тъкмо по този начин тя често попада под прожекторите и кара много млади момичета да искат да ѝ подражават. Хейли Бийбър успя отново да накара всички да […]

Subscribe US Now