Разделил ли се е със съпругата си Мирослав Бърняшев

Мирослав Бърняшев, който стана известен с псевдонима си Русев, е не само най-добрият български кечист, но и сред най-популярните българи в САЩ.
Благодарение на завидната си кариера както в WWE, така и в AEW, Миро, както се подвизава в момента, продължава да побеждава на ринга.
Оказва се обаче, че в личен план не всичко върви добре за Бърняшев. Таблоидът TMZ твърди, че Мирослав Бърняшев и съпругата му Си Джей Пери са се разделили и този път не става дума за сюжет от кеча, защото през годините сме виждали доста такива.
От TMZ Sports твърдят, че двамата са се разделили още в края на миналата година след над седем години брак. Таблоидът дори се е свързал с Пери, която е потвърдила раздялата.
“Миро и аз взехме тежкото решение да се разделим след много чудесни години заедно. Решихме да продължим напред като приятели и надявам се като екранни персонажи в бъдеще”, казва Си Джей Пери.
Източници на TMZ твърдят, че до раздялата не се е стигнало заради изневяра или скандал, а просто с години двамата са се отчуждили един от друг. За момента обаче двамата не са подали документи за развод.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето какво е завещанието на Матю Пери

Повече от четири месеца след внезапната смърт на Матю Пери на 54-годишна възраст се появиха детайли за неговото завещание. Според документ, с който разполага Rolling Stone, в завещанието е посочено, че по-голямата част от парите на актьора трябва да бъдат вкарани в специален тръст. Матю Пери е определил над 1 […]

Subscribe US Now