Бившият на Емануела влиза в “Игри на волята”! Ето какво сподели тя по случая

Репортер на БЛИЦ дочу, че в новия сезон на “Игри на волята” ще има популярен мъж, който ще се бори за голямата награда. Лично певицата Емануела е ходатайствала за него пред продуцентите. Поне така разнася насам-натам чалга фурията. 

Наскоро наши източници са дочули разговор на Емануела и нейни приятели, в които обяснявала надълго и нашироко как е помогнала на бившия си мъж да влезе в култовото риалити. А наш репортер се свърза с нея, за да научим каква е истината. 

Според нашите информатори, Мартин Николов – Елвиса ще е сред участниците в новия сезон на “Игри на волята”. Макар да не са заедно с Емануела, именно тя е използва връзките си с продуцента, за да ходатайства да го вземат в продукцията. Тя била убедена, че бившият й ще сваля всички жени в шоуто и с това със сигурност ще бъде удобен на сценаристите и вероятно интересен за зрителите.
Потърсихме Емануела, за да разберем дали ще се отметне от думите, които е говорила по-рано с приятелки. “Да, така е. Не мога да говоря повече по този въпрос към момента. “Игри на волята” е любимото ми предаване и ще му стискам палци”, категорична е тя пред нашата медия. 
А на въпроса ни защо го прави, след като вече не са двойка, тя отговаря така: “Това няма никакво значение. Ние сме били шест години заедно и аз знам колко много иска да участва в това предаване. Може и да не сме заедно, но си оставаме приятели, каквито бяхме и преди да станем гаджета”.
Изпълнителката на “Първа лига” обеща в най-скоро време да ни даде интервю, в което да даде повече подробности за отношенията й с Марин и участието му в най-гледаното риалити “Игри на волята”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Новата страст в живота на Брад Пит

Брад Пит ще представи нещо ново на филмовия фестивал в Кан. Този път обаче не става дума за филм, а за нова марка алкохол. По-точно джин. След като вече е утвърдено име в индустрията за първокласно вино и шампанско, актьорът ще представи The Gardener Gin на годишния филмов фестивал, разкриват от […]

Subscribe US Now