Жестът на Шон Уайт към Нина Добрев, който никой не очакваше

Шон Уайт може да се е оттеглил от състезателния сноуборд, но все още показва нови движения, включително едно, кръстено на приятелката му Нина Добрев.
Трикратният олимпийски златен медалист сподели ново видео в TikTok и Instagram, показвайки най-новия си ход със сноуборд.
Във видеото 37-годишният Уайт качва Добрев върху себе си, докато карат сноуборд и се завърта няколко пъти с нея, докато се спускат по склоновете, като изпълнява новия ход, който той нарича “Нина 900”.
След като завършва “Nina 900”, той бавно поставя Добрев обратно на склона и двата сноуборда един до друг, с което видеото приключва.
Няколко фенове коментираха новото движение на сноубордиста. “Това е най-романтичното нещо, което съм виждал”, пише един потребител.
“Имам чувството, че това е сноубордист на National Geographic, чифтосващ се в дивата природа”, пошегува се друг потребител.
Малко преди снежната им ваканция Нина Добрев сподели пред People, че тя и Уайт се редуват кой планира срещите им. “Внедрихме нещо, мисля, наистина е страхотно”, каза тя. “Правим нощни срещи всяка седмица и редуваме планирането.”‘
Добрев обясни, че техните седмични срещи “поддържат нещата някак вълнуващи и интересни и отделяме време, което двамата да прекараме заедно”.
И докато Нина Добрев сега е на пистите, Уайт наскоро посети актрисата, докато тя снима The Bricklayer в Гърция.
“Знаете ли, интересно е, защото по време на Олимпиадата и преди Олимпиадата той пътуваше по целия свят, опитвайки се да стигне до планините и да тренира”, обяснява тя.
“Така че през голяма част от връзката ни аз пътувах до мястото, където той трябваше да бъде и сега е страхотно, че той може да дойде там, където съм аз и да ме подкрепи също”, добавя актрисата от “Дневниците на вампира”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Лени Клум открие секс играчките на майка си

Хайди Клум винаги е била много откровена за всичко в живота си и участието ѝ в подкаста Call Her Daddy снощи, 31 януари, го доказва за пореден път.. Докато говори с водещия Алекс Купър, 50-годишният модел разкрива подробности за своя сексуален живот. Може би едно от най-големите разкрития обаче идва, когато дъщеря й […]

Subscribe US Now