Когато Лени Клум открие секс играчките на майка си

Хайди Клум винаги е била много откровена за всичко в живота си и участието ѝ в подкаста Call Her Daddy снощи, 31 януари, го доказва за пореден път.. Докато говори с водещия Алекс Купър, 50-годишният модел разкрива подробности за своя сексуален живот. Може би едно от най-големите разкрития обаче идва, когато дъщеря й Лени Клум се присъедини виртуално към майка си, за да разкаже някои спомени, като например как е открила “секс гардероба” на майка си, където Хайди държи своите секс играчки.
“Мислех, че това е най-готиното нещо в историята”, казва 19-годишното момиче по време на разговора. “Разбира се, трябваше да покажа всичко това на приятелите си. Наистина нямах представа какво е точно и питах: “Мамо, това микрофон ли е”, а майка ми много ми се ядоса толкова много. “Не можеш да ми пипаш нещата”, караше ми се тя.”
Лени продължава с думите: “Хвалех се на приятелите ми колко е готино.. Майка ми има цял шкаф, тя има цяло чекмедже с такива играчки. Шмугнах се в стаята на майка ми, отворих чекмеджето и всички снимахме видеоклипове.”
На друго място в интервюто Хайди Клум е откровена за високото си либидо, като отбеляза, че обича да прави секс “с часове”. “Това е безкрайно, горещо и диво”, казва тя, когато е помолена да опише сексуалния си живот с три думи.
“Мисля, че е по-лесно за жената, отколкото за мъжа, така че мъжът трябва да има толкова много издръжливост”, обяснява моделът. “Мъжете обикновено са тези, които не могат да издържат толкова дълго. Някои не могат да го направят.”
Бившият модел на Victoria”s Secret, която също призна, че го е правила “в самолет” и “във вода”, е омъжена за немския рокер Том Каулиц. Двойката се жени през 2019 г., по-малко от година след като започват да се срещат.
Що се отнася до децата на Хайди Клум, Лени е от бизнесмена Флавио Бриаторе. По-късно се раждат Хенри (18 г.), Йохан (17 г.) i Лу (14 г.), които има от бившия си Сийл. Изпълнителят също така осинови Лени през 2009 г.
Заедно с Бриаторе и Сийл, Клум преди това беше романтично свързвана с бодигарда Мартин Кирстен и арт куратора Вито Шнабел, преди да се установи с 34-годишния музикант от Tokio Hotel.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ким и Кание отново заедно

В последните месеци Кание Уест и Бианка Ченсори станаха една от най-коментираните светски двойки заради нейните провокативни и доста разголени тоалети и неговото огромно желание да я показва почти без дрехи на милионите си последователи. Рапърът съвсем загърби музикалната си кариера и разчита на връзката си, за да привлича внимание върху себе […]

Subscribe US Now