Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс го направиха отново

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс може и да са много забавна двойка, но също така са хора, които държа изключително много на личното си пространство.
Така например дълго време криеха името на третото си дете и че Лайвли е бременна за четвърти път. Двамата много държат на семейството си и всичко, което се случва в него да не става веднага достояние на широката общественост.
Но понеже са сред най-популярните хора на планетата е трудно да крият някои неща. И затова понякога решават да правят обявления по доста интересни начини. Като например, че са станали родители на четвърти път.
В профила си в Instagram Блейк Лавйли сподели пост с няколко снимки с идеята да ни покаже как са се подготвяли, за да гледат Супербоул 2023. На първата снимка от серията тя е в компанията на съпруга си Райън Рейнолдс и майка му Тами.
Впечатление прави, че актрисата не е бременна, което подсказва, че е родила, пише People. За момента обаче е загадка както полът на бебето, така и кога точно се е родило.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Оплюха жестоко Ани Салич, край с кариерата й на водеща

Благотворителният мини сезон на “Като две капки вода” се радва на изключителен интерес, като този път не звездите са интересни на зрителите, а талантливите деца, които пеят с тях в дует.  Но не може всичко да е изпипано и винаги трябва да има някой, който да дразни. В този случай […]