Оплюха жестоко Ани Салич, край с кариерата й на водеща

Благотворителният мини сезон на “Като две капки вода” се радва на изключителен интерес, като този път не звездите са интересни на зрителите, а талантливите деца, които пеят с тях в дует. 

Но не може всичко да е изпипано и винаги трябва да има някой, който да дразни. В този случай е Ани Салич, която е водеща заедно с Рачков и Геро. 
Оказа се, че новинарката не става за водеща на такъв тип предаване и когато се опитва да бъде забавна, всъщност изглежда жалка в очите на зрителите. Същото мнение споделят и нейните колеги водещи, които не й схващат чувството за хумор и често й отнемат думата, за да не се излага допълнително. 

“Ани Салич също не се вписва в това шоу. Въпреки че каузите са сериозни, тя прекалява с драматизма, а и тя е като евангелистите, където казват давайте десятък, а Салич казва – дарявайте 5 лв. В крайна сметка всеки сам ще реши да дава ли пари, или не”, пише възмутен зрител. 
Салич стои нелепо. И като визия, и като водещ! Халваджиян определено съжалява, че я допусна в този мини сезон. Дразнеща е, не се вписва и дано и тя осъзнава колко е нелепа на тази сцена, за да спре да се бута там, където не й е мястото”, гласи друг коментар. 
Илиана Раева също беше посечена, че се вживява прекалено много в ролята на жури, а всъщност няма никакви познания по актьорско майсторство или пък музикално образование, за да може компетентно да се изказва от трибуната на журито. Засега единствено Маги Халваджиян и Веско Ешкенази са приети добре и без забележка от многобройната аудитория на шоуто за имитации. Сред участниците Тити Папазов и Деси Слава са фаворити за победа./show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Камила ще остане без Свети Валентин

Ако има празник, който Чарлз и Камила най-вероятно са свикнали да отбелязват, то това е Свети Валентин. Романсът им продължава от десетилетия (няма да навлизаме в подробности за връзката им по време на брака на Чарлз и Даяна) и по всичко личи, че ще продължи все така хармоничен. За нещастие […]

Subscribe US Now