Джеръми Ренър година след ужасяващия инцидент

Едва ли някой би искал годината му да е започнала като тази на Джеръми Ренър. На 1 януари 2023 г., докато се опитва да помогне на роднина да излезе от снежните преспи, Ренър е премазан от собствения си снегорин.
Резултатът са 30 счупени кости, последвала операция и няколко седмици в интензивно отделение. За 52-годишния актьор от “Отмъстителите” всичко това не е причина да се откаже и да позволи на живота да го надвие.
Година по-късно Джеръми е почти напълно възстановен, като от последните му видеоклипове в Instagram виждаме, че вече може да тича. Той обаче има и по-специален начин да отбележи една година от инцидента си.
“Нов музикален дневник – история за живот, смърт, възстановяване и всичко, научено по пътя”, гласи текстът към снимка на Ренър заедно с дъщеря му Ейва, седнали на кей на любимото му езеро Тахоу.
Снимката вероятно е обложката на албум с име Wait, чието излизане Джеръми Ренър е обявил за 1 януари 2024 г. Линк от профила му води до музикалните платформи на Spotify, Apple Music и Amazon Music.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Коледният подарък на Том Круз, за който се говори всяка година

Добре известната причина, поради която Том Круз се превърна в холивудска легенда, е актьорският му талант. Друго, което го прави легендарен, и то по-специално сред колегите му, е коледният подарък, който им изпраща всяка година по това време. Става въпрос за така известната “торта Том Круз” – бяла шоколадово-кокосова торта, […]

Subscribe US Now