Бременната Сузанита направи нещо шокиращо след раздялата… СНИМКИ

В живота на Сузанита май спокойствието може да се задържи рядко и за малко. В момента скандалната изпълнителка изживява поредната бурна емоция, за нейно съжаление доста негативна.

Въпреки че е бременна и трябва да се въздържа от всякакви нервни изблици, ето, че и този път Сузанита успя да изненада… направо да шокира всички с постъпката си – да се татуира!
Семейни войни: Сузанита вади кирливите ризи на Орхан Мурад, готви му гнусотия СНИМКИ
Причината най-вероятно е раздялата с гаджето й Марк Славов, от когото тя чака и дете. И въпреки че наскоро майката на изпълнителката заяви в столично издание, че раздяла между двамата няма, а само нещо са се поскарали, факт е, че и в профила на Сузанита, и в този на Марк вече не присъстват техни съвместни кадри.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Suzanitta Muratti (@mvradova)

Какво точно означава татуса на Сузанита и какво иска да покаже с него, все още остава загадка. И най-вероятно съвсем скоро самата тя ще изясни ситуацията в личния си живот, както е правила и досега.
Бременната Сузанита е в депресия, сполетя я нещо ужасно СНИМКИ

Междувременно последователите й в мрежата сериозно я атакуваха заради решението й да прави нещо подобно, докато е бременна. Постъпката на Сузанита предизвика масово възмущение! “Татус по време на бременност. Още не ми го побира главата”, гласи един от многото коментари./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

10 години Alessa: ВИП парти с Рачков, Диляна Попова, Алекс Богданска и т.н. БЛИЦ TV

Блясък, красота и стил белязаха 10 години ALESSA Най-успешният роден моден бранд Alessa навърши 10 години, а партито за юбилея бе на световно ниво. Блясък, красота и стил са трите думи, които описват най-добре цялата атмосфера, в която собственичките на марката Мими и Мая потопиха всички присъстващи. Вечерта бе открита […]