Изневерявал ли е Джъстин Тимбърлейк на Камерън Диас с Playboy момиче

Напоследък името на Джъстин Тимбърлейк все по-често се споменава. И то не за добро. Първо Бритни Спиърс миналата година разкри в мемоарите си, че е била бременна от него и е направила аборт, защото Джъстин не е искал тя да задържи бебето. 
Сега пък едно от бившите  “зайчетата” в къщата на Playboy твърди, че докато изпълнителят е бил във връзка с Камерън Диас, ѝ е изневерил. Зоуи Грегъри, която се мести да да живее в известното имение на Хю Хефнър в Лос Анджелис през 2001 г., разказва, че се е “забила” с Джъстин Тимбърлейк в известната пещера в имота, след като преди това двамата се запознали на едно от емблематичните Playboy партита.
В интервю за DailyMail, британският модел, който сега е на 49 г., казва, че Тимбърлейк първоначално ѝ е отказвал, защото има връзка със звездата от “Ангелите на Чарли”.
Но когато Грегъри отбелязва, че “приятелката ти не е с теб сега”, той се съгласява да се съблече по бельо и да скочи в закрития басейн на Хю Хефнър, твърди тя.
“Не съм правила секс с него, но се целувахме, натискахме се и имаше доста галене, разказва още “зайчето”.
По времето на въпросната изневяра Тимбърлейк току-що е започнал да се вижда с Камерън Диас, след като се срещат на наградите Kids Choice Awards през 2003 г. Актрисата е на 34 по това време, докато Джъстин Тимбърлейк е само на 25. Двамата имат връзка четири години, преди да обявят раздялата си през януари 2007 г.
Разкритията на Грегъри може да се окажат смущаващи за певеца, особено след шокиращите новини на Бритни Спиърс и предвид факта, че новият албум на Тимбърлейк, Everything I Thought It Was, излиза следващия месец. 43-годишният Тимбърлейк беше известен като голям женкар преди да се ожени за актрисата Джесика Бийл и да има две деца.
Що се отнася до  Зоуи Грегъри, тя е едно от няколкото зайчета, които споделят легло с Хеф в имението по онова време, въпреки факта, че той вече е на 70-те си години и разчита основно на виагра, за да е активен в леглото. Грегъри се разделя с Хефнър през 2004 г. и признава, че му е изневерявала повече от веднъж по време на тригодишната им връзка.
“Беше страхотно, защото присъстваха толкова много суперзвезди, като Никълъс Кейдж и Еминем. Срещнах ги всички”, разкрива още Playboy момичето.
“Не ни беше позволено да ходим на тези партита, но аз и две от момичетата се промъквахме там, щом минаваше времето за лягане на Хеф. Просто трябваше да внимаваме за патрулиращите охранители, защото някои от тях биха го уведомили.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето ги децата на актьорите от "Приятели" днес

През 2024 г. се навършват точно 20 години от началото на излъчването на сериала “Приятели”. Въпреки това време, той продължава да е любим на няколко поколения, а актьорите от него са все така в светлините на прожекторите. Смъртта на Матю Пери в края на октомври миналата година се превърна в […]

Subscribe US Now