Когато споделяш щастието от това да бъдеш баща

Близо година измина от момента, в който Риана и нейният партньор A$AP Rocky станаха родители. Оттогава неведнъж вниманието бе фокусирано върху певицата и върху това как се чувства в новата си роля – тази на майка.
Но справедливо би било да обърнем внимание и на другия замесен в историята, а именно бащата A$AP Rocky. 34-годишният рапър, чието истинско име е Раким Ателастън Майерс, сподели наскоро в отровено интервю за радио канала Apple Music 1 какво е да бъде родител.
“Бащинството ми даде една изцяло нова гледна точка. И не само върху света, но и върху творческите ми вдъхновения и начинания”, казва изпълнителят. И продължава: “Сега се чувствам като член на специален клуб – клубът на татковците. Чувствам се пълноценен. И правя всичко с много повече желание и енергия – и да работя, и да съм креативен. Защото вече имам съвсем друга перспектива.”
A$AP Rocky стига още по-далеч в откровенията си, признавайки, че дори не може да обясни всички това, което чувства. Добавя само, че изпитва огромна радост и нетърпение да се прибере вкъщи, при своето семейство. “Толкова съм благодарен. Бог е добър, човече”, завършва емоционално рап певецът.
Междувременно Риана съобщи, че се подготвя за шоуто на Супербоул през февруари. Участието ѝ ще бъде непосредствено преди издаването на деветия ѝ студиен албум. Албум, който се очаква с нетърпение от феновете, тъй като изминаха цели седем години от последната ѝ музикална творба “Anti”.
Причина за това освен майчинството, бе и фокусирането на певицата върху развитието на модната ѝ марка Fenty Beauty, пише Bang Showbiz.
И дори за новите начинания на Риана A$AP Rocky има своя коментар. “Супер съм щастлив за албума. Това е нещо огромно и невероятно. Толкова се радвам, че моето момиче отново прави музика… аз съм по-развълнуван от всички останали, честна дума.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мариана Попова срина със земята Вида Пиронкова и Антония Първанова ВИДЕО

Мариана Попова не спести нищо на тези, които са проявили неуважение към представлението “Виновни”, в което тя и любимият й Веселин Плачков са главни герои. Нещо повече – тя назовава две имена на родни популярни личности, които са направили нещо много неочаквано пред всички в залата на театър “Сълза и […]